Na ons de zondvloed

Relaas

Relaas was in 2015 de topproductie van Na Ons de Zondvloed.

Relaas is een verzameling waargebeurde verhalen, anekdotes verteld door (gewone) mensen op gelijknamige maandelijkse vertelavonden op locatie en verzameld en uitgezonden in een audiopodcast en een maandelijks radioprogramma. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers. De anekdotes ontroeren, verrassen, doen lachen, vertederen.

Relaas wil verhalen van alle soorten pluimage verzamelen, ook van mensen die van nature uit niet zo goed kunnen vertellen maar wel iets te vertellen hebben. Voor hen voorzien we begeleiding bij het neerpennen van hun verhaal, zodat ze het vol overtuiging kunnen brengen op de vertelavond. Sommige verhalen zijn namelijk zo aangrijpend goed dat ze verdienen om gehoord te worden, ook al is de verteller niet meteen een spraakwaterval.

Voor deze productie werkt Na Ons de Zondvloed met 13 enthousiaste vrijwilligers. Samen met konden we een vaste verhalenmethodiek uitwerken die in andere producties toegepast werd.

Next Post

Previous Post

© 2024 Na ons de zondvloed